Waar schaf je Salsaschoenen aan in Eindhoven?

dansschoenenwinkel

Bij Salsa dansen is het dragen van goede dansschoenen erg belangrijk. Door de snelle pasjes en de vele draaibewegingen, is het van belang een dansschoen te kiezen van goede kwaliteit. Dit onder andere om blessures te voorkomen en het optimale uit de dans te halen. Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte paar salsaschoenen!

Bezoek DANSWinkel Eindhoven

Bij DANSWinkel Eindhoven hebben wij een ruim assortiment salsaschoenen. Wij bieden diverse merken, modellen, kleuren en maten aan. Over het algemeen is het belangrijk dat de salsaschoen een gladde zool heeft, waardoor de glijdende bewegingen makkelijker worden. Deze zool is meestal gemaakt van suède. Dit geldt voor zowel de vrouwen, als de mannenmodellen.

Bij DANSWinkel Eindhoven werken wij alleen met topmerken. De merken die wij in de winkel hebben zijn onder andere Anna Kern, Werner Kern, Diamant en Nueva Epoca.

Salsaschoenen voor dames en heren

dansschoenen kopen bij danswinkel.nl

Dames dragen meestal een dansschoen met een hak. De hoogte van de hak varieert tussen de 3 tot 8 centimeter. De klassieke salsa schoen heeft een uitlopende hak, ook wel flared hak genoemd. Qua prints en designs is er in Eindhoven ook ruime keus. We hebben onder andere basic modellen, maar ook meer uitgesproken schoentjes met felle kleuren of steentjes.

De mannenschoenen zijn ook beschikbaar is verschillende kleuren en modellen. Ook deze schoen beschikken over een suède zool, wat voor nog meer dans comfort zorgt.

Salsasneakers

Naast de klassieke vrouwen en mannen schoen, hebben wij ook de salsa sneaker. De zolen van de sneaker zijn speciaal ontworpen voor het dansen en draaien. Deze gladde zolen zijn namelijk voorzien van een draaipunt, waardoor er minder weerstand is bij de enkels en knieën tijdens het draaien. Salsasneakers zijn voorzien van een doorlopende zool of een splitzool. De hele zool biedt meer stevigheid en bescherming en de splitzool juist meer flexibiliteit. De sneaker kan zowel door mannen als vrouwen gedragen.

dansssneakers voor salsa eindhoven

U bent van harte welkom in DANSWinkel Eindhoven om salsaschoenen te passen!