Danskleding kopen in Eindhoven

Dansers uit Eindhoven kunnen terecht bij Danswinkel Eindhoven voor al hun danskleding! Wij hebben een diverse, wisselende collectie met vele danskleding bestsellers op voorraad. Daarnaast kan nog een veel grotere collectie danskleding voor jou besteld worden in de winkel, of online!

Bezoek Danswinkel in Eindhoven: Torenallee 60, 5617 BD Eindhoven

Welke dansstijl je ook danst, jouw favoriete danskleding schaf je aan in onze Danswinkel in Eindhoven. Wij bieden danskleding aan van bekende dansmerken die hoge kwaliteit dansartikelen produceren, zoals Bloch, Papillon, Temps Danse, Capezio, Rumpf, Lulli Dancewear en nog veel meer.

Balletkleding voor de balletles

Een groot deel van de collectie bestaat uit balletkleding voor dames, heren en kinderen. Schaf een mooie basis ballet outfit aan volgens de kledingvoorschriften van de dansschool in Eindhoven. Begin met een balletpakje, balletpanty en balletschoenen. Deze basis kan je eindeloos combineren met leuke balletvestjes, balletrokjes, warm-up kleding, tutu’s en accessoires! Geen kledingvoorschriften? Dan heb je ruime keuze uit ons assortiment balletkleding. Ga bijvoorbeeld voor een balletpakje in een opvallend kleurtje of met details van gaas, kant of bloemenprint!

Danstops en sportbroeken

Danskleding is altijd gemaakt van comfortabel, elastische materialen voor optimale bewegingsvrijheid. Zo ook onze danstops, sportbroeken, leggings en shorts. Danswinkel Eindhoven biedt verschillende soorten dansbroeken aan, zoals een jazzbroek voor de jazz les, een joggingbroek voor hiphop, een gebreide short voor de opwarming van de balletles en een legging voor de pilates training. Combineer de dansbroek met één van onze leuke dans hemdjes, shirts of crop tops en je bent klaar voor iedere dansles!

temps danse danskleding

RU5406 rumpf latin ballroom danskledingBallroom- en Latin kleding

Hoewel de dansschoenen bij Ballroom en Latin misschien de focus zijn, is geschikte danskleding ook een must. Wij hebben vele leuke en comfortabele leggings en topjes voor de danstraining. Voor shows, wedstrijden en sociale dansavonden kunnen dansers zich helemaal uitdossen met de mooiste body’s, jurken, rokken en danspakken!

Dansaccessoires om de outfit compleet te maken

Danswinkel Eindhoven voorziet dansers niet alleen van danskleding, maar van volledige dansoutfits! Van top tot teen gekleed in de beste danskleding en dansschoenen. Dansaccessoires kunnen hier natuurlijk niet aan ontbreken. Denk aan de dansbenodigdheden die het trainen net wat comfortabeler maken, zoals spitzen teenbeschermers, massagerollers, kniebeschermers, yoga blokken en arnica gel.

Daarnaast vind je bij ons schattige geschenkideeën voor iedere dansliefhebber. De leukste cadeautjes met dans thema vind je in de winkel, waaronder oorbellen, kettingen, tasjes, decoratie spitzen, spiegeltjes, haaraccessoires en sleutelhangers.