Valentijnsdag Cadeau inspiratie voor dansers

Het afgelopen jaar hebben we veel tijd thuis moeten spenderen. Tegelijkertijd missen we ook veel verbondenheid in het dagelijks leven nu dat alles via een computerscherm gaat, van danslessen tot vergaderingen tot verjaardagsfeestjes. Aangezien Valentijnsdag nadert, is het de perfecte tijd om extra waardering te laten zien aan jouw dierbaren. Bijvoorbeeld door ze te verrassen met een persoonlijk danscadeautje!

  
Danswinkel amsterdam click en collect valentijnsdag

Click & Collect Binnenkort Beschikbaar

Vanaf 10 februari zijn de DANSWinkel filialen bovendien weer geopend voor het afhalen van online- en telefonische bestellingen. Neem vooral contact op met onze klantenservice, zodat wij jou kunnen adviseren over de beschikbare collectie. Wellicht kan je het Valentijnsdag cadeautje dezelfde dag nog ophalen! Beleef zo toch de gezellige winkelervaring, volledig veilig en contactloos.

   

Cadeautjes online bestellen

dansschoenen kopen bij danswinkel.nl valentijnsdag

Natuurlijk kan je ook iemand op afstand verrassen met een mooi cadeautje. Laat weten dat je aan iemand denkt door onverwachts een cadeautje te laten bezorgen. Maak er eventueel wat extra feestelijks van door het te laten inpakken door DANSWinkel. Laat een opmerking achter tijdens het bestelproces en wij maken er met alle liefde een vrolijk pakketje van!

  

De leukste Cadeau tips!

Cadeau inspiratie voor Valentijnsdag nodig? Geen probleem! DANSWinkel Eindhoven heeft een diverse cadeau collectie voor dames en heren. Leuke Valentijnsdag cadeaus voor dansers zijn bijvoorbeeld warm-up booties, dans tassen en spin boards.

  

Naast dansartikelen hebben wij ook een groeiend aanbod sportaccessoires, waaronder yoga matten, foam rollers, weerstandsbanden en fitnessballen. Uiteraard is rust en ontspanning ook nodig na een dansles of work-out sessie. Daarvoor verkopen wij heerlijke verzorgingsproducten en cadeaupakketten van Weleda.

bloch im0009 warm-up bootiesrucanor-yoga-foam-roller 32009-90118PA8020-papillon-turning-board-ballet-e1608809750657Weleda-Amandel-Verzachtende-Reinigende-Melk-600x600
  
danswinkel.nl dansschoenen korting winter sale

Elke week nieuwe Sale items

Kijk ook eens rond in de tijdelijke sale collectie. Misschien zit er toevallig wel een luxe dansschoen of een comfortabele balletschoen in jouw maat tussen. Zo ben jij ook helemaal voorbereid voor wanneer de dansstudio’s weer open kunnen.

  

DANSWinkel.nl wenst je van harte welkom in de online en fysieke winkels!