Spitzen Aanmeten

pointes-bloch-hannah-xxNa heel veel trainen en jarenlange danservaring op te hebben gedaan, is het eindelijk zo ver: Je mag beginnen op spitzen! Dansen op de punten van de tenen is waar klassiek ballet om bekend staat en is misschien wel de droom van iedere kleine danseres. Wij verwelkomen jou graag in Danswinkel Eindhoven voor het professioneel laten aanmeten van spitzen!

Waar kan je spitzen laten aanmeten?

Spitzen aanmeten kan in de filialen van Danswinkel.nl. Dansers uit de regio Eindhoven kunnen terecht in onze vestiging in Eindhoven. Zowel ervaren dansers als dansers die klaar zijn voor hun allereerste paar spitzen zijn van harte welkom in Danswinkel Eindhoven. Ook bieden wij de mogelijkheid om langs te komen op de dansschool in Eindhoven en omstreken voor het aanmeten van spitzen op locatie.

Wanneer mag je spitzen laten aanmeten?

Indien de voeten en enkels nog niet sterk genoeg zijn ontwikkeld, kan dansen op spitzen voor pijnlijke blessures zorgen. Daarom is het van belang om eerst te overleggen met de balletdocent. Alleen met goedkeuring en begeleiding van de spitzen docent is het mogelijk om spitzen aan te schaffen.

Waarom spitzen aanmeten in Danswinkel Eindhoven?

soitzen aanmeten in amsterdam bij amsterdam ballet academie

In Danswinkel Eindhoven worden spitzen aangemeten door een ervaren medewerkster met actuele, uitgebreide kennis van spitzen. Bovendien heeft Danswinkel Eindhoven een diverse collectie spitzen en zijn wij niet gebonden aan één merk. Wij verkopen spitzen van de merken Capezio, Grishko, Russian Pointe, Bloch, F. R. Duval, Wear Moi en meer!

Wij zijn ons ervan bewust dat spitzen perfect op de voet aangemeten moeten worden en adviseren daarom om van te voren een pasafspraak te maken. Zo heeft onze medewerkster alle tijd en aandacht voor de danseres. Na afloop van de spitzen afspraak zullen wij ook extra uitleg geven over het gereed maken van de spitzen, zoals het aannaaien van linten en elastieken.

Hoe maak je een afspraak?

Maak gemakkelijk online een afspraak voor het aanmeten van spitzen of neem telefonisch contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u uitgebreid geholpen kan worden door onze spitzen expert. Liever eerst even kennis maken? Kom gerust langs Danswinkel Eindhoven om even rond te kijken en advies te vragen over het aanmeten van spitzen.

Spitzen aanmeten in Eindhoven? Maak direct een afspraak: afspraak voor het aanmeten van spitzen.

Persoonlijk- en deskundig advies bij aanmeten van spitzen.

Hier vind je meer informatie over de voorbereiding voor het aanmeten van spitzen.