Schaf Balletpakjes voor Kinderen aan bij DANSWinkel Eindhoven!

wear moi balletpakje

Als je balletles volgt, kan een balletpakje natuurlijk niet ontbreken! Bij DANSWinkel Eindhoven hebben wij een breed assortiment balletpakjes voor kinderen. We hebben ruime keuze uit verschillende kleuren, modellen en materialen. Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van het juiste pakje?

1. Pasvorm en model

Een balletpakje hoort goed aan te sluiten aan het lichaam. Hierdoor zijn de spieren en bewegingen goed zichtbaar, waardoor de docent gemakkelijk kan corrigeren. Soms hebben balletscholen bepaalde kledingvoorschriften. Vraag dus altijd na bij de balletschool of je een specifiek pakje nodig hebt.

2. Kleur

De basiskleuren zijn roze, zwart of wit. In deze kleuren zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar. Denk aan spaghettibandjes, hemdmodel of mouwtjes. Vaak dragen de jongere kinderen de kleur roze en de ouderen kinderen vanaf 6 jaar zwart. Echter kan dit verschillen per dansschool.

3. Materialen

wear moi balletpakjes voor kinderen

Balletpakjes worden gemaakt van verschillende materialen. Veel pakjes worden gemaakt van katoen. Deze stof voelt zacht aan op de huid en laat lucht door. Daarnaast heb je pakjes gemaakt van lycra. Deze stof ik elastischer en glimt meer dan de katoenen pakjes. Lycra zorgt ervoor dat het pakje nog beter aansluit aan het lichaam. Beide materialen zijn erg fijn in gebruik.

4. Met of zonder rokje

Om je balletpakje wat leuker te maken, dragen veel jonge dansers een rokje over het pakje. Bij sommige pakjes zit deze al standaard vast aan het pakje. Daarnaast kan je ze er ook los bij kopen, zodat je je eigen unieke outfit kan samenstellen. De rokjes zijn verkrijgbaar is veel verschillende modellen. In de winkel zijn zowel effen gekleurde rokjes aanwezig, als rokjes met glitters en steentjes.

5. Merken

Bij DANSWinkel Eindhoven kunt u terecht voor veel verschillende merken. Al deze merken bieden een hoge kwaliteit en hebben veel ervaring in het maken van balletpakjes voor kinderen. Welke merk je kiest maakt eigenlijk helemaal niet uit en hangt af van persoonlijke smaak! Wij verkopen balletpakjes voor kinderen van onder andere Papillon, So Danca, Dansez-Vous, Bloch en Capezio.

Bekijk het complete assortiment kinder balletpakjes online of kom gezellig een keer langs in de winkel!