Papillon PA1513: Canvas lage danssneakers voor iedere dansstijl!

PA1513-900 Papillon danssneaker zwart

Op zoek bent naar een comfortabele, lichtgewicht danssneaker? Dan is de Papillon PA1513 canvas danssneaker met splitzool zeker het proberen waard! Deze lage danssneakers van Papillon zijn favoriet onder vele dansers en in iedere dansstudio zijn er wel een paar te spotten. Zo zijn de danssneakers zelfs verkrijgbaar in kleine kindermaten onder de versie Papillon PK1513. Wat maakt de Papillon PA1513 danssneaker zo’n geliefde bestseller? DANSWinkel Eindhoven legt het hier uit!

1. Laag model

De Papillon PA1513 danssneakers zijn extra laag uitgesneden rond de enkels. Dit lage model zorgt ervoor dat de voet en de enkels veel bewegingsvrijheid ervaren tijdens het dansen. Tegelijkertijd sluit de danssneaker stevig aan rondom de voet, dankzij de vetersluiting en gewatteerde bovenrand.

2. Splitzool met draaipunten

Een uniek kenmerk wat danssneakers onderscheidt van normale sportschoenen is de kunststof splitzool. Ook de zool van de Papillon PA1513 danssneakers bestaat uit twee losse delen. Hierdoor ervaar je veel comfort en bewegingsvrijheid tijdens het dansen. Bijvoorbeeld bij het strekken van de voet of het staan op de tenen.

Daarnaast beschikt de buitenzool over een goed profiel, wat zorgt voor veel grip op de dansvloer. Verder bevindt zich onder de bal van de voet een draaipunt. Dit zorgt ervoor dat de enkels en knieën worden ontlast tijden het draaien en het maken van snelle bewegingen.

3. Nog veel meer voordelen!

Naast de kenmerkende splitzool met draaipunten en het laag uitgesneden model, is de Papillon PA1513 danssneaker voorzien van nog veel meer details die het dansen comfortabel maken. Zo biedt de dikke zool namelijk veel demping wat ideaal is voor dansstijlen waarbij veel gesprongen moet worden. Denk bijvoorbeeld aan Streetdance, Hiphop, Zumba of fitness.

Ook is deze lage danssneaker gemaakt van soepel canvas materiaal. Dit maakt de sneaker zeer lichtgewicht en sluit bovendien prettig aan rondom de voet. Ten slotte beschikt de Papillon PA1513 over een uitneembare zool, waardoor het mogelijk is om een steunzool te dragen.

Probeer de danssneakers hier uit!

De danssneaker loopt vanaf maat 33 tot en met maat 43,5, waardoor deze danssneaker ook erg geschikt voor kinderen. Mocht het lastig zijn om de juiste maat te vinden, dan kan je deze sneaker ook in halve maten bestellen. Of kom gerust langs onze fysieke Danswinkel in Eindhoven om verschillende maten te passen. Onze ervaren medewerker geeft jou ook graag advies over de danssneaker, indien dat nodig is!