Papillon PA1506: Nubuck hoge danssneakers met optimale demping!

papillon pa1506 hoge danssneakers nubuck

Ben jij op zoek naar een comfortabele danssneaker die extra veel demping biedt? Dan is de Papillon PA1506 nubuck hoge danssneaker zeker iets voor jou! Deze zwarte danssneakers zijn zeer geliefd om te dragen tijden verschillende dans- en sportstijlen. Denk hierbij aan stijlen als jazz, streetdance, hiphop en zelfs Zumba of fitness. Jong en oud willen de dansvloer niet meer op zonder deze comfortabele danssneaker. Wat maakt de Papillon PA1506 danssneakers nou zo bijzonder vergeleken met de gemiddelde sportschoen? DANSWinkel Eindhoven legt het hier uit!

1. Hoog model

De Papillon PA1506 danssneakers lopen, in tegenstelling tot de meeste sportsneakers, net wat hoger tot aan de enkels. Dit hoge model biedt veel steun rondom de enkel, waardoor de danssneaker zeer aan te raden zijn voor dansers met zwakkere enkels. De danssneaker biedt een stevige sluiting, bestaande uit veters en klittenband waardoor de schoen goed aansluit om de voet. Tegelijkertijd zorgt de inkeping aan de achterkant voor voldoende bewegingsvrijheid. Dit vermindert eventuele druk en spanning rond de achillespees.

Papillon pa1506 danssneakers met demping

2. Dempende zool

Hetgeen van de Papillon PA1506 hoge danssneakers onderscheid van andere Papillon danssneakers is de buitenzool. Zoals direct te zien is, bevat de zool een speciale luchtvering. Dit zorgt voor extra demping tijdens het springen en draaien. Hierdoor is de Papillon PA1506 danssneaker zeer geliefd onder dansers die veel schokdemping wensen. Bijvoorbeeld tijdens Zumba en Hiphop!

3. Flexibel en comfortabel

Deze PA1506 danssneakers zijn gemaakt van hoge kwaliteit nubuck materiaal wat soepel naar de voeten zal vormen. Verder is de danssneaker voorzien van een kunststof splitzool met draaipunten. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld bij het strekken van de voet of staan op de tenen.

Ten slotte beschikt de Papillon PA1506 danssneaker over een uitneembare binnenzool. Hierdoor is het eventueel mogelijk om een steunzool te dragen in de danssneaker.

Probeer de danssneakers hier uit!

Benieuwd geworden naar deze danssneaker? Kom gerust een kijkje nemen in onze fysieke DANSWinkel in Eindhoven! In onze dansschoenenwinkel kan je de Papillon PA1506 danssneakers passen. Deze danssneaker is beschikbaar vanaf maat 34 tot en met maat 45. Wij helpen jou graag met het vinden van de geschikte danssneakers.