Papillon PA1500: Wat maakt de hoge danssneaker een echte klassieker?

Papillon pa1500 danssneakers kopen

Ben je op zoek naar een stevige en comfortabele danssneaker die veel ondersteuning biedt? Dan is de PA1500 danssneaker van Papillon zeker iets voor jou! De Papillon PA1500 hoge danssneakers zijn favoriet onder vele dansers en in iedere dansstudio zijn er wel een paar te spotten. Zo zijn de danssneakers zelfs verkrijgbaar in kleine kindermaten onder de versie Papillon PK1500. Wat maakt deze danssneaker nou een echte klassieker? DANSWinkel Eindhoven legt het hier uit!

1. Veelzijdig te gebruiken

Zowel kinderen als volwassenen dansen veel op de Papillon PA1500 danssneakers. Deze danssneakers zijn dan ook geschikt voor verschillende dans- en sport stijlen. Denk hierbij aan stijlen als jazz, streetdance, urban en hiphop. Niet alleen dansers zijn gek op de PA1500 sneakers van Papillon. Ook voor Zumba en fitness is deze danssneaker ideaal. Met één danssneaker kan je dus een heleboel dans- en sportlessen uitproberen.

2. Ondersteuning van de voeten

De Papillon PA1500 danssneaker is zeker aan te raden voor dansers met zwakkere enkels. Het hoge model biedt namelijk veel stevigheid rondom de enkels. De danssneakers hebben een stevige sluiting, bestaande uit veters en klittenband. Hierdoor sluit de danssneaker goed an om de voet en enkel.

Tegelijkertijd vormt het soepele leer gemakkelijk naar de voet en zal het materiaal na een paar keer dansen als gegoten zitten. Ook beschikt de danssneaker over een uitneembare zool. Hierdoor is het mogelijk om een steunzool te dragen in de sneaker.

3. Voldoende bewegingsvrijheid

Deze hoge danssneakers van Papillon bieden niet alleen goede ondersteuning, maar ook erg veel bewegingsvrijheid. De PA1500 danssneakers hebben een kunststof splitzool. Dankzij de flexibele splitzool krijgen de voeten alle ruimte om te bewegen en strekken. Daarnaast is de dikke zool stevig genoeg om bewegingen te ondersteuning, waarbij je op de tenen staat.

Ook voor draai of sprong bewegingen biedt de danssneaker veel comfort. Onder andere door de flexibiliteit van het lichte materiaal en demping van de dikke zool. De inkeping aan de achterkant zorgt ervoor dat de achillespees genoeg bewegingsvrijheid behoudt. Deze extra ruimte bij de achillespees kan bijvoorbeeld overbelasting en zelfs blessures voorkomen.

Probeer de danssneakers hier uit!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen in onze fysieke DANSWinkel in Eindhoven! In onze dansschoenenwinkel kan je de Papillon PA1500 danssneakers passen. Deze danssneaker is beschikbaar vanaf maat 34 tot en met maat 45. Wij helpen jou graag met het vinden van de geschikte danssneakers.

pa1500 papillon hoge danssneakers leer met splitzool
Papillon pa1500 danssneakers met splitzool