Limited Edition: Papillon 20PK3031 kleurrijke danslegging voor kids

papillon 20PK3031 dance beat legging voor dans

Ben jij opzoek naar een sportieve en kleurrijke dans legging voor kinderen? Dan is de Papillon 20PK3031 danslegging voor kinderen zeker iets voor jou! Ondanks dat deze legging onderdeel is van de limited edition ‘Dance Beat’ collectie van Papillon, is het een echte bestseller. DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over de Papillon 20PK3031 danslegging met kleurige print.

Geschikt voor vele dansstijlen

Deze trendy legging voor kinderen is goed te combineren met zowel een balletpak als een shirtje of hemdje. Dit maakt het veelzijdige model geschikt voor meerdere dansstijlen. Denk hierbij aan modern, jazz, ballet en streetdance. Ook voor sporten zoals Zumba of fitness is deze legging erg geschikt. Bovendien is deze legging ook verkrijgbaar zonder opdruk. Lees hier meer over de Papillon PK3031 basic danslegging.

Comfort en bewegingsvrijheid

De Papillon 20PK3031 legging is comfortabel en sluit mooi aan. Dit komt doordat de legging bestaat uit een combinatie van katoen en lycra. Het katoen zorgt ervoor dat de stof prettig is om te dragen en dat het ademt tijdens het dansen. De lycra in de stof zorgt voor elasticiteit en dat de legging mooi aansluit rond het lichaam. De combinatie van het materiaal zorgt ervoor dat de legging niet doorschijnt.

papillon dance beat collectie

Kleurrijke print

De legging valt tot aan de enkel en is voorzien van een elastische smalle tailleband. Aan de zijkant van broekspijp staat in gekleurde letters het woord “Dance Beat” geschreven. De groen, geel, blauw en roze gekleurde letters zorgen voor een vrolijke en speelse uitstraling. In dezelfde kleurtinten is bovenaan de broek een klein logo van Papillon gedrukt.

Deze leuke dans legging is verkrijgbaar in verschillende kindermaten. Let wel op, deze legging is onderdeel van een tijdelijke collectie van Papillon. Deze collectie is daarom maar eenmalig te verkrijgen, wees er dus snel bij!

De legging is zowel online via Danswinkel.nl als in de fysieke winkels te verkrijgen. Mocht u vragen hebben over het artikel neem dan gerust contact met ons op.