Kinderfeestje in Eindhoven

Vier je kinderfeestje samen met Beyond Studios en DANSWinkel Eindhoven! Een te gekke workshops Spitzen versieren en het aanleren van een gave choreografie! Welke Ballerina wil dat nou niet? Wij hebben 3 super leuke pakketten voor je samengesteld voor een fantastisch feestje. Het is mogelijk zowel thuis als op locatie het feestje te vieren. Hieronder vind je onze samengestelde pakketten.

AANVULLENDE INFORMATIE
Wanneer je kiest voor een kinderfeestje thuis, ontvang je al deze materialen thuis inclusief instructie. Je kan zelf aan de slag met het versieren van de spitzen. Ook ontvang je een link naar een online dansles, zodat de kinderen zelfstandig de les thuis kunnen volgen.

Wanneer je kiest voor een van de pakketten bij ons op locatie, zullen we het feestje starten met een stukje taart, limonade en natuurlijk de cadeautjes. Na een korte instructie zullen de kinderen beginnen met het versieren van een paar spitzen. Deze mogen ze uiteraard na afloop van het feestje mee naar huis nemen. Na een korte pauze gaan we aan de slag in de dansstudio. Hier krijgen ze een dansles, waarbij ze een toffe choreografie zullen leren. Aan het einde van de les mogen ze hun dans optreden in een kostuum.

Aanvullende voorwaarden:

  • Wij hanteren een leeftijdsgrens vanaf 4 jaar
  • Groepsgrootte minimaal 6 personen
  • Minimaal 2 weken van te voren bevestigen
  • Gratis annuleren tot 5 dagen van te voren

Na afloop van het feestje krijgen alle kinderen een cadeaubon mee naar huis. Hiermee krijgen ze eenmalig 10% korting op een aankoop bij DANSWinkel Eindhoven en een gratis 2e proefles bij Beyond Studios.

Zijn er nog onduidelijkheden of vind je het fijn de mogelijkheden via de mail of telefonisch te bespreken? Je kunt ons bereiken via de volgende contactgegevens.

DANSWINKEL EINDHOVEN
06- 44323134
eindhoven@danswinkel.nl