Papillon Sportkleding is verkrijgbaar bij DANSWinkel!

   

Danswinkel Eindhoven heeft een leuke collectie Papillon sportkleding en sportsneakers voor danssport. Veel dansers kennen Papillon als een balletmerk, maar zij richten zich ook sterk op andere dansstijlen en sporten als streetdance, jazz, fitness en aerobics.

   

Sportkleding en sportschoenen van Papillon zijn geschikt voor dames en kinderen die recreatief dansen, maar ook voor professionele dansers. Met sportkleding van Papillon ben je helemaal klaar voor een dansles in de studio, maar ook voor je online sportles of een stevige workout op zolder of in de woonkamer. Bovendien ontwerpt Papillon danskleding die te leuk is om maar een paar uurtjes per week aan te hebben, dus die draag je het liefst ook buiten de dansles!

   

Ruim assortiment sportshirts

Papillon produceert allerlei soorten sportkleding voor dames en kinderen. Bij Papillon vind je bijvoorbeeld een ruim assortiment aan danstops en sportshirts. Sommige sportshirts zijn fijne basics in een effen en neutrale kleur als zwart of wit en andere shirts zijn uitgevoerd in leuke kleuren of hebben een vrolijke opdruk. Ook zijn er van Papillon sporttruien en vesten voor dans te koop. Sportshirts van Papillon worden altijd gemaakt van ademende materialen, zoals katoen, lycra en viscose.

   

Comfortabele sportbroeken

Als je op zoek bent naar een geschikte sportbroek, zit je ook goed bij Papillon. Er is een grote collectie sportleggings, bikepants of fietsbroekjes, dansshorts, jazzbroeken met rechte of wijd uitlopende pijp, driekwart sportbroeken of kuitbroeken met zakken en diverse modellen lange sportbroeken. Veel dansbroeken van Papillon hebben een hoge, brede tailleband, die je kunt omslaan als je de broek iets meer op de heupen wilt dragen. De Papillon leggings en shorts zijn zeer veelzijdig en zijn geschikt om te dragen voor Yoga, Fitness, Zumba, Turnen, Ballet Barre, Modern, Pilates en meer!

   

Dans en spring met Papillon sportsneakers

PA1513-900 Papillon danssneaker zwart

Waar veel dansers en sporters Papillon ook van kennen, zijn de sportsneakers. Papillon danssneakers worden geproduceerd in verschillende modellen en zijn al jarenlang populair onder zowel sporters als dansers. Bij Papillon vind je hoge sportsneakers en lage sportsneakers. De hoge sportsneakers zijn ideaal voor dansers die extra stevigheid rond de enkel zoeken.

   

De lage sportsneakers laten de enkels vrij en voelen vaak iets luchtiger aan. Beide modellen sportsneakers bieden veel ondersteuning onder de voet en zorgen voor goede demping. Dit is extra handig bij intensieve danssporten, waarbij veel gesprongen wordt, zoals streetdance, Zumba of fitness. Vanwege de splitzool heb je voldoende flexibiliteit. Goede sportsneakers zijn een echte must voor elke danser!

   

Sportaccessoires maken de outfit af

Daarnaast ben je bij Papillon aan het juiste adres voor allerlei sportaccessoires, zoals kniebeschermers en sportsokken. Bovendien brengt Papillon regelmatig tijdelijke collecties uit met sportkleding voor dames of kinderen.

   

Kijk voor het volledige assortiment op Danswinkel.nl en bestel nu eenvoudig al je sportkleding van Papillon! Laat alle sportspullen thuis bezorgen of haal ze kosteloos op in Danswinkel Eindhoven.