Dansschoenen winkel in Eindhoven

dansschoenen winkel eindhoven

Ben jij op zoek naar de juiste dansschoenen? Bij DANSWinkel Eindhoven hebben wij een ruim assortiment en voor ieder wat wils. Voor elke dansstijl bieden wij een passende dansschoen. Van ballet tot ballroom zijn er verschillende merken aanwezig in de winkel. Er is de mogelijkheid om op je gemak de dansschoenen te passen en daarbij geven wij advies op maat.

De winkel beschikt over een ruime voorraad. Heb je speciale wensen of wil je er zeker van zijn dat de juiste maat aanwezig is? Neem dan gerust even contact met ons op, dan zorgen wij dat je met het perfecte paar dansschoenen de winkel verlaat.

Balletschoenen en Spitzen:

Voor de dansstijl ballet hebben wij verschillende balletschoenen. Er is bijvoorbeeld keuze uit meerdere materialen, zowel canvas als leer. We hebben modellen met een suède splitzool en doorlopende zool. Uiteraard zijn alle balletschoenen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kom vooral een keertje langs om te kijken welk balletschoentje het beste bij je past.

Als je al wat langer op balletles zit en je van je docent toestemming hebt gekregen om op spitzen te mogen dansen, kan je zeker bij ons terecht. Via de site plan je gemakkelijk een afspraak in en kunnen we samen vanuit ons breed assortiment de perfecte spits voor jou vinden.

Ballroom, Latin, Salsa, Flamenco en Tango:

Ook voor deze dansstijlen zijn er veel dansschoenen aanwezig in de winkel, zowel voor heren als voor dames. Wij hebben een breed aanbod in materialen, hakhoogtes en kleur. Er is genoeg ruimte aanwezig in de winkel om uitgebreid te passen en misschien stiekem een dansje te wagen!

dansschoenen winkel eindhoven salsa latin ballroom

Jazzschoenen & sneakers:

De jazz sneaker is een ideale schoen, die in te zetten is voor meerdere dansstijlen. Met zijn perfecte pasvorm en soepel materiaal, geeft de sneaker veel stevigheid en ondersteuning tijdens het dansen. Door de splitzool heeft de voet veel bewegingsvrijheid en kan je gemakkelijk op je tenen staan of de voet strekken. Ook voor docenten die meerdere uren achter elkaar lesgeven, is deze schoen zeker aan te raden!

Tapschoenen:

Bij DANSWinkel Eindhoven mogen de tapschoen ook zeker niet ontbreken. Door het soepele leer sluit de schoen goed aan en is die fijn in gebruik. We hebben zowel de gesloten veter variant, als de open schoen met gesp.

Character schoenen:

De suède of leren zool van de character schoen zorgt voor voldoende grip op de dansvloer. De schoenen zijn te gebruiken voor zowel de klassieke character lessen als verschillende volksdansen.

Merken:

In Dansschoenen winkel Eindhoven zijn wij niet gebonden aan één merk. Hierdoor kunnen wij een verscheidenheid aan mooie dansschoenen aanbieden. Waaronder:

  • So Danca
  • Papillon
  • Bloch
  • Grishko
  • Nueva Epoca
  • Anna Kern
  • Werner Kern
  • Dansez-Vous
S0370L bloch tapschoenen
S0325GU bloch character schoenen
LS4003G bloch jazzschoenen dansschoenenwinkel eindhoven