Creëer de Perfecte Look voor op de Dansvloer en het Toneel!

De spannendste én meest onvergetelijke periode van ieder dansjaar; de tijd van danswedstrijden, eindshows en afdansen! Ook kunnen we niet wachten op de aankomende salsafeestjes, tangosalons en vrijdansavonden. Zoveel dansactiviteiten op de agenda betekent natuurlijk ook dat je veel tijd kwijt bent aan het creëren van de perfecte look voor op het toneel.

Hoe handig zou het zijn om een paar stappen in je make-up routine over te kunnen slaan? Laten wij nou net de oplossing weten. In dit artikelen vertellen wij over de favoriete schoonheidsbehandelingen voor dansers. Zodra je deze beauty hacks hebt ontdekt, kan je niet meer zonder! Dus leg jezelf even lekker in de watten en bezoek de Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum.

schoonheidssalon hilversum alista

Perfect Lips PMU: Gedefinieerde lippen

permanente makeup lippen voor perfecte look op dansvloer

Zonder gekleurde lippen kunnen je gezichtsexpressies al snel wegvallen in de felle toneellichten of de cameraflitsen. Aangezien lippenstift zo ontzettend snel vervaagd, moet je het continu bijwerken. Daarbij zijn we allemaal wel bekend met de vervelende lippenstift vlekken in de tas, op kostuums of op de tanden!

Een echte redder in nood voor dansers, eigenlijk voor iedere soort artiest, is de Full lips PMU behandeling. Bij deze techniek kleurt de schoonheidsspecialist de lippen volledig in met permanente make-up. Ideaal voor lippen met weinig kleur of voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren. De kleur en vorm wordt altijd volledig naar persoonlijke wensen aangepast door de specialiste.

Voordelen Semi-permanente make-up:

 • Natuurlijk effect, óók na genezing
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Geschikt voor jong en oud
 • Geen beschadiging van de huid
 • Egale genezing, geen kale plekken
 • Wakker worden met perfecte vorm wenkbrauwen/lippen

Powder Brow PMU: Volle wenkbrauwen

powder brow pmu behandeling hilversum

Het perfectioneren van de wenkbrauwen kan veel tijd in beslag nemen. Al die moeite vervaagt helaas ook weer snel, al helemaal op warme dagen of tijdens intensieve sporten. De Powder Brow wenkbrauw behandeling is daarom echt een aanrader!

Dit is een semi permanente make-up behandeling, waarbij er pixels in de huid worden aangebracht met een speciale naald machine. Hierbij wordt de Ombré techniek toegepast met als resultaat een natuurlijke, poederachtige wenkbrauw vorm die wel 1 tot 3 jaar zichtbaar kan blijven. Of ga dan voor één van de minder permanente behandelingen, zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen.

Wimperextensions: Frisse blik in een oogwenk

wimperextensions hilversum perfecte look op toneel

Op ieder moment van de dag een stralende blik hebben? Dat kan! Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes geplakt om vollere- en langere wimpers te creëren. Hierdoor zijn nepwimpers, wimperkrullers en mascara’s niet meer nodig. Uitgelopen mascara of loslatende nepwimpers tijdens het dansen zijn verleden tijd.

Wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten, wat ideaal is voor dansers die meerdere shows of danscompetities achter elkaar hebben. Je kan zelf kiezen hoe vol je de wimpers wilt hebben. Van de natuurlijke One by One wimperextensions tot de glamoureuze Russian Volume wimpers. Zelfs het publiek achterin de zaal zal jouw uitgesproken blik kunnen zien.

Voor wimperextensions in Hilversum kan je terecht bij een schoonheidsspecialist, zoals de Alista Beauty Schoonheidssalon aan de Brinkweg.

Voordelen Wimperextensions:

 • Mooie, verzorgde en natuurlijke uitstraling
 • Je voelt de wimperextensions niet
 • Bestand tegen water, traanvocht,sauna, zon & zee
 • Mascara, wimperverf of/en wimperkruller zijn niet meer nodig
 • Beschadigt de natuurlijke wimpers niet
 • Pijnloos om aan te brengen

Volledige makeover voor de perfecte look

Laat je eens een keer professioneel opmaken in de beautysalon! Hierbij creëert een visagist de perfecte look voor jou. Hairstyling is ook een mogelijkheid. Om de look compleet te maken, kan je bij de schoonheidssalon ook terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling of voor een manicure. Niet alleen ideaal voor danscompetities en shows, maar ook voor bruidjes.