Bestsellers: Papillon PK3031 basis danslegging

Ben jij opzoek naar een mooie basis danslegging voor kinderen? Dan is de PK3031 legging van Papillon zeker iets voor jou! Deze bestseller is geliefd door vele dansers en zelfs onderdeel van de kledingvoorschriften van een aantal dansscholen! DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over de Papillon PK3031 danslegging.

pk3031-900-legging-cotton

Veelzijdige basic

Dit veelzijdige model is geschikt voor veel dansstijlen. Denk hierbij aan modern, jazz, ballet en streetdance. Maar ook voor sporten zoals Zumba of fitness is deze legging erg geschikt. Bovendien kan deze danslegging zowel door jongens als door meisjes gedragen worden.

De PK3031 legging van Papillon is een echte klassieker en kan niet ontbreken in de basis garderobe. Naast de PK3031 legging voor kinderen, bestaat dit model ook voor volwassenen, namelijk de PA3031. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. Zowel de PK3031 als de PA3031 zijn verkrijgbaar in verschillende kledingmaten.

Aangezien deze basic legging zo populair is onder dansers, komt Papillon regelmatig met limited edition versies uit. Bijvoorbeeld met een leuke opdruk in diverse kleurtjes.

Soepel materiaal

pa3031-900-legging-katoen dames

De Papillon PK3031 sportlegging is comfortabel en sluit mooi aan. Dit komt doordat de legging is gemaakt van zowel katoen als lycra. Het katoen zorgt ervoor dat de stof prettig is om te dragen en dat het ademt tijdens het dansen. De lycra in de stof zorgt voor elasticiteit en dat de legging mooi aansluit rond het lichaam.

Deze combinatie tussen katoen en lycra zorgt ervoor dat de legging niet doorschijnt. De legging valt tot aan de enkel en is voorzien van een elastische smalle tailleband.

Hier schaf je Papillon PK3031 aan

Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel de Papillon PK3031 legging dan gemakkelijk via DANSWinkel.nl! Wil je de danslegging eerst rustig aanpassen of wilt u advies van een van onze medewerkers? Kom dan gerust een kijkje nemen in de winkel, daar helpen we u graag verder!