Bestsellers: Papillon PK3007 Hotpants voor iedere dansstijl!

Papillon PK3007 katoenen hotpants met flip over band

De Papillon PK3007 katoenen hotpant is een zachte en comfortabele korte dans broek. Deze bestseller is geliefd door vele dansers en zelfs onderdeel van de kledingvoorschriften van een aantal dansscholen! DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over het PK3007 korte broekje van Papillon.

Veelzijdig te combineren

Dit model is speciaal ontworpen voor kinderen en is geschikt voor verschillende dansstijlen. Zo wordt deze dans broek veel gedragen tijdens de dansstijlen ballet, jazz, modern en Streetdance. Draag de hotpant in combinatie met een shirt tijdens het dansen en sporten. Ook dragen dansers het korte broekje soms over de danspanty. Bijvoorbeeld bij ballet en modern lessen.

De Papillon PK3007 hotpant is fijn basisartikel. Het broekje is verkrijgbaar in de kleur zwart. Hierdoor is het broekje gemakkelijk te combineren met andere artikelen, zoals een balletpak of sportief hemdje.

Comfortabel

Papillon PA3007 korte dansbroek voor dames

De hotpant voelt erg comfortabel aan op de huid. Dit komt door het materiaal waarvan de broek is gemaakt. Het broekje is gemaakt van katoen en erg elastisch. Hierdoor beweegt hij goed mee tijdens het dansen en heeft de stof een ademende werking.

Het Papillon PK3007 broekje heeft korte broekspijpen en een brede omslagband. Hierdoor kan de broek op verschillende manieren gedragen worden. De band kan hoog over de taille getrokken worden, maar kan ook worden omgeslagen.

Probeer Papillon PK3007 hier uit!

Het artikel is beschikbaar in verschillende maten. Papillon PK3007 is verkrijgbaar in kindermaten 104 tot en met 164. De PA3007 is een vergelijkbare hotpant, maar dan in volwassenen maten XS tot en met XL. Beide modellen zijn zowel online, als in de fysieke winkels verkrijgbaar. Ook in DANSWinkel Eindhoven ben je van harte welkom om het balletpakje te komen passen!