Bestsellers: Papillon PK2051 Wikkelvestje voor Ballet

papillon pk2051 12pk4041 roze

Papillon PK2051 is een schattig wikkelvestje voor kinderen. Deze bestseller is geliefd door vele dansers en zelfs onderdeel van de kledingvoorschriften van een aantal dansscholen! DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over de Papillon PK2051 cross-over.

Perfect voor het najaar

Het kinder wikkelvestje van Papillon, de PK2051 cross-over, is ideaal voor de koudere dagen. Dit comfortabele vestje kan zowel in de dansstudio als buiten de danslessen om worden gedragen. Het balletvest past mooi over een balletpak en is geschikt voor verschillende dansstijlen, zoals ballet, jazz, en kleuter/peuter dans.

Het wikkelvestje is gemaakt van katoen en polyester. Hierdoor voelt het vestje erg zacht en comfortabel aan op de huid. Ook houdt dit materiaal het bovenlichaam goed warm.

Tegelijkertijd blijft het balletvestje luchtig aanvoelen. Onder andere door de driekwart mouwen en het luchtige materiaal. De driekwart mouwen bieden de kleine danseres ook veel bewegingsvrijheid en dansplezier.

Vlot wikkelvestje met knoop

Papillon PK2051 ballet crossovers in roze en zwart

Aan de voorkant is het model in twee punten uitgesneden. Door deze uitsnede kan het vestje worden dichtgemaakt met een knoop. Met de punten in de stof kan je de knoop makkelijk bevestigen en blijft deze goed zitten. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijk om het vestje gewoon open te dragen.

Verkrijgbaar in populaire ballet kleuren

Aan de voorkant is subtiel het Papillon logo te zien. Doordat het logo dezelfde kleur heeft als het wikkelvestje, valt dit logo nauwelijks op.

Het vestje is beschikbaar in twee kleuren, roze en zwart. De kleuren komen goed overeen met andere artikelen van Papillon. Hierdoor is het goed te combineren met bijvoorbeeld een balletpak, balletrokje en balletpanty.

Het wikkelvest is beschikbaar een verschillende kindermaten, maten 104 tot en met 164. Eventueel is het vestje ook te bestellen in volwassen maten als de Papillon PA2051. Het Papillon balletvestje is online verkrijgbaar via DANSWinkel.nl en in de filialen.