Bestsellers: Papillon PA1014 innovatieve Stretch Canvas Balletschoenen

Recentelijk heeft Papillon een nieuwe balletschoen ontwikkeld: de Papillon PA1014 stretch canvas balletschoenen met splitzool. Dankzij het innovatieve materiaal en het populaire model zijn direct echte bestsellers geworden! Waarom zweren steeds meer dansers bij balletschoenen van stretch canvas? Wat maakt deze balletschoentjes zo geliefd? DANSWinkel Eindhoven vertelt jou alles wat je moet weten over de Papillon PA1014 balletschoenen.

Prachtige lijnen en optimaal comfort

papillon PA1014 balletschoenen zalmroze stretch canvas

Het naadloze ontwerp en het hoogwaardige elastische canvas materiaal zorgen ervoor dat de balletschoen nauw aansluit om de voet. Hierdoor heeft u veel bewegingsvrijheid om de voet te strekken. Op deze manier kunnen optimaal lijnen worden gecreëerd tijdens het dansen. Ook de suède splitzool draagt hieraan bij. Het suède van de zool voorkomt dat je gemakkelijk uitglijdt op een gladde vloer. Ook zorgt het ervoor dat je soepel kan draaien en springen.

Direct klaar voor de balletles!

De balletschoenen zijn zalmroze van kleur en de dunne dubbele gekruiste elastieken om de wreef zitten al vastgenaaid. De voering is zacht en vochtabsorberend en de balletschoentjes zitten werkelijk als gegoten. Deze dikkere voering zorgt er ook voor dat ze minder snel zullen slijten. Bovendien heb je geen zorgen meer over het aanpassen van trekkoorden of elastiek. Je bent direct klaar voor de balletles!

De PA1014 van Papillon is voor ieder dansniveau geschikt. Dus zowel de beginnende- als de vergevorderde danser kan ervaren hoe prettig deze balletschoen aanvoelt in de dansles. De balletschoen is verkrijgbaar vanaf maat 34 en gaat tot en met maat 41.

Hier schaf je ze aan

Lijkt het je leuk om deze Papillon PA1014 balletschoen van stretch canvas een keertje te proberen? Kom dan zeker eens lang in één van onze fysieke winkels. Wij helpen jou graag verder bij het passen en geven advies op maat. Daarnaast is het een mogelijkheid om ze online te bestellen via DANSWinkel.nl.

Tot snel!