Bestsellers: Papillon 7PA3251 dames dansbroek met omslagband

zwarte papillonbroek 7pa3251 papillon

Ben jij opzoek naar een comfortabele en mooi aansluitende dames broek voor dans, yoga of fitness? Dan is de Papillon 7PA3251 dansbroek voor dames zeker iets voor jou! Deze veelzijdige dansbroek is al jarenlang geliefd onder dansers en een echte bestseller. DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over de Papillon omslagbroek 7PA3251.

Comfortabel en veelzijdig

De stijlvolle dans broek is gemaakt van honderd procent katoen. Dit zorgt ervoor dat de stof prettig en soepel aanvoelt op de huid. Ook is katoen zeer ademend, wat erg fijn is tijdens het sporten en bewegen.

De 7PA3251 van Papillon is verkrijgbaar in de kleur zwart. Dit zorgt ervoor dat de dansbroek makkelijk te combineren is. Hij kan zowel over een balletpak gedragen worden als met een losse top.

Deze veelzijdige broek kan gebruikt worden voor verschillende dans- en sport stijlen. Een aantal van deze stijlen zijn bijvoorbeeld moderne dans, yoga, zumba, salsa, ballet, fitness en pilates.

Uniek model

Opvallend aan de 7PA3251 van Papillon is het speelse model. Deze dansbroek lijkt namelijk los om de benen heen te vallen. De lange broekspijpen worden echter ter hoogte van de enkels worden afgesloten met een elastische enkelband. Deze verborgen enkelband zorgt ervoor dat de dansbroek tijdens het dansen en bewegen goed op zijn plek blijft zitten.

Verder heeft de broek een extra hoge omslagband, waardoor de broek op verschillende manieren gedragen kan worden. Zowel hoog in de taille als omgeslagen. Daarnaast is de tailleband voorzien van een trekkoord, waardoor het naar eigen wens strakker of losser gedragen kan worden.

Hier schaf je de Papillon 7PA3251 aan!

Benieuwd geworden naar de dansbroek? Neem dan gerust een kijkje op DANSWinkel.nl of kom gezellig langs in één van de fysieke DANSWinkel filialen! Deze katoenen dans broek is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.