Bestsellers: Alles over het Papillon PK4051 Balletpakje met Rokje

Het Papillon PK4051 balletpakje met rokje is een prachtig balletjurkje voor kinderen. Deze bestseller is geliefd door vele dansers en zelfs onderdeel van de kledingvoorschriften van een aantal dansscholen! DANSWinkel Eindhoven vertelt daarom alles wat je moet weten over het PK4051 balletpakje van Papillon.

Papillon PK4051 balletpakje met rokje en spaghettibandjes zwart

Geschikt voor diverse danslessen

Dit balletpak wordt door veel kinderen gedragen in de dansles. Het pak is voor verschillende soort danslessen te gebruiken. Zo is het zeer geschikt voor de klassieke balletlessen, maar ook voor peuter-kleuterdans of andere kinderlessen is dit een ideaal balletpak.

Comfortabel basis balletpakje

Het balletpak voelt erg comfortabel aan tijdens het dansen. Dit komt door de combinatie het materiaal katoen en lycra waar het pakje van gemaakt is. De stof zorgt ervoor dat het pak goed aansluit rond het lichaam en dat het voldoende ademt.

De meeste kinderen vinden het niet prettig als hun dans kleding te strak zit. Dit materiaal heeft voldoende stretch, waardoor het voor kinderen erg prettig is om in te bewegen. Het balletpak is voorzien van spaghettibandjes. Dit zorgt ervoor dat de armen tijdens het dansen veel bewegingsruimte hebben. Verder is het pak zowel aan de voor- als achterkant rond uitgesneden.

papillon PK4051-500 balletpakje roze

Balletpakje en balletrokje in één

Aan het balletpak is een schattig rokje bevestigd. Omdat deze standaard aan het balletpak vast zit, wordt het aan- en uittrekken erg gemakkelijk. Het voile waar het rokje van is gemaakt, beweegt sierlijk mee tijdens het dansen.
Naast een mooi effen rokje is, is het balletpakje ook verkrijgbaar met glitter rokje. De glitters zorgen voor een opvallende en feestelijke uitstraling.

Probeer Papillon PK4051 hier uit!

Het Papillon balletpak PK4051 is beschikbaar in de maten 104 tot en met 164. Het balletpakje is zowel online, als in de winkels verkrijgbaar. Ook in DANSWinkel Eindhoven ben je van harte welkom om het balletpakje te komen passen!

Het balletpak is beschikbaar in twee kleuren: zwart en roze. Combineer het balletpakje met een wikkelvestje en een balletpanty om de ballet outfit helemaal compleet te maken!