Balletkleding kopen in Rotterdam

Danswinkel in Rotterdam Balletkleding

Voor balletkleding in Rotterdam kunt u terecht bij Balletwinkel Rotterdam. Balletwinkel Rotterdam is een knusse dansspeciaalzaak in hartje Rotterdam Centrum. Hier vindt u balletkleding van de bekendste en betrouwbaarste merken uit de danswereld, zoals Capezio, Rumpf, Papillon en Bloch. Zo kan je als danser in Rotterdam stralen tijdens de balletles in deze prachtige balletkleding.

Balletwinkel Rotterdam kunt u vinden op Oude Binnenweg 52, 3012 JE Rotterdam.

Balletkleding Rotterdam Wear Moi balletpakjes zwart witBalletpakjes

Het belangrijkste kledingstuk voor klassiek ballet is toch wel het balletpakje. Balletpakjes zijn in verschillende kleuren te bestellen. Van basis balletpakjes in zwart of roze tot exclusieve balletpakjes met verfijnde details, zoals borduurwerk, fluweel of gaas.

 

Bij Balletwinkel Rotterdam vindt u verschillende modellen balletpakjes. Er zijn balletpakjes met spaghettibandjes, maar ook balletpakjes met korte en langere mouwen. Ook de halslijn en de rug zijn er in vele varianten, van een subtiele pinch in het balletpakje tot een lage rug.

 

Naast het balletpakje kunt u kiezen voor een bijpassend rokje of vestje. Ook deze zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Wij hebben een grote collectie balletkleding in Rotterdam, voor scherpe prijzen.

 

spitzen

Balletschoenen

Balletschoenen zijn ook een vereiste voor een klassieke balletles. Deze worden van verschillende materialen gemaakt, zoals canvas of leer. De zool van de balletschoenen kunnen doorlopend zijn of splitzool. Dit laatste vergemakkelijkt het strekken van de voet. Alle ballet producten zijn gemaakt van comfortabele en ademende materialen.

 

Balletkleding jongens Wear moi

Fysieke én Online Danswinkel

Balletwinkel Rotterdam werkt samen met veel dansscholen in de regio. De balletartikelen uit de kledingvoorschriften zijn te verkrijgen bij Balletwinkel Rotterdam. Balletkleding online bestellen is bij ons een mogelijkheid.

 

In regio Rotterdam is er ook een fysieke winkel van Danswinkel. Deze winkel bevindt zich in Den Haag. Daar staat een team van deskundigen voor u klaar om te helpen bij het vinden van de ideale ballet outfit. Ook voor het aanmeten van spitzen in Rotterdam kunt u een afspraak maken voor een passessie in één van onze fysieke filialen.