Adres DANSWinkel Eindhoven

bezoek danswinkel eindhoven

Wat leuk dat je op bezoek wilt komen in DANSWinkel Eindhoven! Je bent van harte welkom! Onze winkel bevindt zich op Strijp-S, ook wel het culturele hart van Eindhoven genoemd. Tussen de indrukwekkende, industriële gebouwen is de Urban Shopper te vinden. Dit winkelcentrum heeft ruim 20 unieke winkels, waaronder onze prachtige Danswinkel.

Strijp-S organiseert regelmatig markten, concerten en evenementen. Het is dus zeker de moeite waard om deze locatie te bezoeken en gelijk een kijkje te nemen bij ons in de winkel. Ook als je niet specifiek op zoek bent naar het kopen van danskleding of dansschoenen in Eindhoven!

Dagje uit in Eindhoven

Wil je je dagje uit helemaal compleet maken? Bezoek dan naast DANSWinkel Eindhoven ook één van de horecagelegenheden rondom de Urban shopper. Neem zeker een kijkje bij de ijssalon Intelligentia. Hier verkopen ze de lekkerste en meest unieke ijssmaken van Eindhoven. Iedere derde zondag van de maand wordt er ‘Feelgood market’ georganiseerd. Hier verkopen kleine ondernemers diverse streekproducten en handgemaakte artikelen. Om de sfeer compleet te maken is er altijd livemuziek aanwezig.

Strijp-s eindhoven dagje uit naar danswinkel eindhoven

Bereikbaarheid van DANSWinkel Eindhoven

Al enthousiast geworden? Loop gerust een keertje binnen voor vragen, advies op maat of om gewoon gezellig rond te kijken in onze mooie winkel! Wij zijn goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

  • Auto: We hebben parkeervakken voor de deur. Zijn deze vol? Parkeer dan bij parkeergarage ‘om de hoek’ Philitelaan 59 in Eindhoven.
  • Trein: Mocht je met de trein komen en je stapt uit op Eindhoven Centraal Station, dan loop je binnen 20 minuten naar de DANSWinkel. Een andere optie is om uit te stappen op station Eindhoven-Beukenlaan/Strijp-S. Dit station grenst aan het Klokgebouw en is tegenover de DANSWinkel.
  • Bus: Je kan ook de bus nemen vanaf Eindhoven Centraal Station. Met de lijn 13, 18, 401 of 402 stap je zo uit bij halte Strijp-S. Vervolgens is de winkel te voet goed te bereiken.

Bezoek ons hier

Het adres van DANSWinkel Eindhoven is:

Torenallee 60-02

5617 BD Eindhoven

Tel: 06-38058104

Plattegrond van Strijp-S. DANSWinkel Eindhoven vind je in de Urban Shopper (nr. 9).

Strijp-S culturele locatie urban shopper en danswinkel